Квалитетни производи
Конкурентни цени
Навремена испорака
Добра услуга
Hangzhou Omega Machinery Co., Ltd е професионален производител и извозник во Жеџијанг Кина, нашата компанија е специјализирана за производство/извоз на сите видови алати за поправка на автомобили и опрема за одржување на возилата, како што се видови џек за шишиња, подни џек, држач за дигалки, порта џек за напојување, моторни дигалки, држачи за мотори, магазинска преса, пружински компресори, екстрактори за масло, пескари, свивачи и други сродни алатки за гаража. Имајќи квалификувани работници, искусен инженерски тим и строго управување, нашата компанија има голема способност да развива нови производи секоја година.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Џек за хидраулични шишиња
Хидраулична подна дигалка
Моторниот кран
Продавница Притиснете
Џек за пренос
Масло екстрактор
Пневматски приклучок за шишиња
Џек Стенд
Поддршка на моторот
Автомобилски ползавец
Фарм Џек
Рачен камион со палети
ПРИКАЖУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ
Над 30 години специјализиран за производство и снабдување со опрема за гаража и алатки за поправка на автомобили.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРОИЗВОДИ ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРАШАЊЕ
АПЛИКАЦИЈА ОМЕГА ЏЕК

Видовите дигалки се уреди за подигнување кои користат хидраулична пумпа илипневматски пумпа како работен уред за подигнување на тешки предмети во рамките на ударот преку горниот држач.

Дигалката главно се користи воГаража, фабрики, рудници, транспорт и други одделенија како поправка на возила и други работи за подигнување, поддршка и други работи.

Работилниците за автомобили и мотоцикли честопати треба да користат опрема за подигнување, а една од најважните делови од опремата за подигнување што се користи во општите работилници за автомобили и мотоцикли е дигалката. Овој тип на џек е исклучително разновиден, има многу предности, како што се едноставна структура, мала тежина, лесен за носење, практично движење. И не само што може да помогне во подигање возила, туку може да помогне и при туркање возила наоколу.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

СЕРТИФИКАТИ
Повеќето од нашите производи за џек ги исполнуваат CE стандардите и EAC стандардите
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ
Нашата фабрика има искуство и силна технологија во производство на алатки и опрема за поправка на автомобили во многу години, имаме квалификувани работници и строго управување за исполнување на барањата на клиентите.
Што ги издвојува Омега машините во производството на колички
Omega Machinery се издвојува во областа на производството на дигалки. Нивниот фокус на олеснување на физиката
Прочитај повеќе
Што го прави сигурен производител на хидраулични машини
Изборот на вистинскиот производител на хидраулични машини бара внимателно разгледување. Човек мора да ми верува
Прочитај повеќе
Истражување на врвните хидраулични подни дигалки
Кога ги барате најдобрите хидраулични подни приклучоци, може да најдете опции како робусниот Motomaster. Овој ј
Прочитај повеќе
Машина за пена што вреди да се има
Како би се справиле со задача која бара голема количина пена? Ако мануелните методи бараат време
Прочитај повеќе
Зошто да купите кран за продавница?
Ако уживате во реставрација на возила или сте страствен градител на хот шипки, тогаш ќе добиете кран за продавница.
Прочитај повеќе
Препорачуваме воздушен приклучок за подот за вас
Дали мразите да се мачите да кревате тешки предмети додека поправате автомобили? Дозволете ми да ве запознаам со стр
Прочитај повеќе
Принцип на работа на клучот за заштеда на работна сила
Клучевите за заштеда на работна сила, честопати наречени вртежни клучеви или моќни клучеви, се алатки дизајнирани да
Прочитај повеќе
Дали сакате да купите фарма дигалка?
Фарм џек е алатка дизајнирана да ги задоволи производните потреби на земјоделците. Поради големата тежина ан
Прочитај повеќе
Што е цедење масло
Одводот за масло, исто така познат како тава за одвод на масло или колектор за масло, е специјализиран сад или сад.
Прочитај повеќе
Принцип на работа на хидрауличниот дигалка
Хидрауличен приклучок е уред кој користи хидрауличен притисок за подигнување на тешки товари. Работниот принцип
Прочитај повеќе
Телефон
Е-пошта
Skype
Whatsapp
други
+86 57189935095
tom@hzomega.com
том.he818
8613958159228
Контакти: Томас