Produk Berkualitas
Prices Kompetitif
Pangiriman pas wektune
Layanan apik
Hangzhou Omega Machinery Co., Ltd minangka produsen profesional lan eksportir ing Zhejiang China, perusahaan kita khusus ing manufaktur / ngekspor kabeh jinis alat ndandani otomatis lan peralatan pangopènan kendaraan, kayata jinis botol Jack, lantai Jack, jack stand, porta. power Jack, engine crane, engine stands, toko penet, spring kompresor, extractors lenga, sandblasters, benders lan alat garage related liyane. Duwe buruh trampil, tim insinyur sing berpengalaman lan manajemen sing ketat, perusahaan kita nduweni kemampuan kanggo ngembangake produk anyar saben taun.
Waca liyane
Jack Botol Hidrolik
Hydraulic Floor Jack
Engine Crane
Toko Press
Transmisi Jack
Extractor lenga
Jack Botol Pneumatik
Jack Stand
Dhukungan Engine
Mobil Creeper
Jack Farm
Hand Pallet Truk
TAMPILAN PRODUK
Swara 30 taun khusus ing manufaktur lan nyediakake peralatan garasi & alat ndandani mobil.
Waca liyane PRODUK Ngirim pitakonan Panjenengan
APLIKASI OMEGA JACK

Jinis jacks yaiku piranti angkat sing nggunakake pompa hidrolik utawapneumatik pompa minangka piranti sing bisa digunakake kanggo ngangkat barang abot ing stroke liwat krenjang ndhuwur.

Jack utamané digunakake inggarasi, pabrik, tambang, transportasi lan departemen liyane minangka ndandani kendaraan lan ngangkat liyane, dhukungan lan karya liyane.

Bengkel otomotif lan motor asring kudu nggunakake peralatan ngangkat, lan salah sawijining peralatan angkat sing paling penting sing digunakake ing bengkel otomotif lan motor umum yaiku jack. Jinis jack iki arang banget serbaguna, nduweni akeh kaluwihan, kayata struktur sing prasaja, bobot entheng, gampang digawa, gerakan sing trep. Lan ora mung bisa mbantu ngangkat kendaraan, nanging uga bisa mbantu nyurung kendaraan.

Waca liyane

SERTIFIKAT
Umume produk jack kita cocog karo standar CE lan standar EAC
PAWARTA TERBARU
Pabrik kita wis entuk pengalaman lan teknologi sing kuat kanggo ngasilake alat lan peralatan perbaikan otomatis sajrone pirang-pirang taun, kita duwe buruh trampil lan manajemen sing ketat kanggo nyukupi panjaluk pelanggan.
Apa Nggawe Omega Machinery Loro ing Trolley Jack Manufaktur
Omega Machinery stands metu ing dunyo manufaktur troli jack. Fokus dheweke kanggo nyuda fisik
Waca liyane
Sing Ndadekake Produsen Mesin Hidrolik sing Bisa Dipercaya
Milih produsen mesin hidrolik sing tepat mbutuhake pertimbangan sing ati-ati. Siji kudu dipercaya i
Waca liyane
Njelajah Top Hydraulic Floor Jacks
Nalika nggoleki jacks lantai hidrolik sing paling apik, sampeyan bisa nemokake pilihan kaya Motomaster sing kuat. Iki j
Waca liyane
A mesin umpluk worth gadhah
Kepiye carane sampeyan ngatasi tugas sing mbutuhake busa sing akeh? Yen cara manual wektu-consu
Waca liyane
Apa tuku crane toko?
Yen sampeyan seneng mulihake kendharaan utawa dadi tukang gawe rod panas, banjur duwe crane toko bakal entuk
Waca liyane
Rekomendasi jack lantai udara kanggo sampeyan
Apa sampeyan sengit kudu berjuang kanggo ngangkat barang abot nalika ndandani mobil? Ayo kula introduce sampeyan p
Waca liyane
Prinsip kerja kunci penghematan tenaga kerja
Kunci penghematan tenaga kerja, asring diarani kunci torsi utawa kunci listrik, yaiku piranti sing dirancang kanggo
Waca liyane
Apa sampeyan pengin tuku jack farm?
Jack farm minangka piranti sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi petani. Amarga bobote abot an
Waca liyane
Apa drainer lenga
Saluran minyak, uga dikenal minangka panci saluran minyak utawa kolektor minyak, minangka wadhah utawa resep khusus
Waca liyane
Prinsip kerja jack hidrolik
Jack hydraulic minangka piranti sing nggunakake tekanan hidrolik kanggo ngangkat beban sing abot. Prinsip kerja
Waca liyane
Telpon
Email
Skype
Whatsapp
liyane
+86 57189935095
tom@hzomega.com
tom.he818
8613958159228
Kontak: Tommas